Кавоварка крапельного типу Coffee Queen M-2 презначена для заварювання кави. Кавоварка складається з бака, фільтра, скляної колби и 2-х платформ з підігрівом.
В комплекті постачаються 2 колби і 25 паперових фільтрів.
Об’єм бойлера: 1.8 л
Напруга: 220 В
Потужність: 2.4 кВт
Ширина: 205 мм
Глибина: 360 мм
Висота: 430 мм
Вага: 9 кг
Країна-виробник: Швеция
Продуктивність: 12чаш. / 6хв. (15 л/г.)
Код: NR 702515 Наявність: є на складі
Кавоварка крапельного типу Coffee Queen M-2 презначена для заварювання кави. Кавоварка с...
Напівавтоматичний контроль кави
Трубка для пари і води з нержавіючої сталі
Мідний бойлер (Cu 99.5) з антикорозійним покриттям
Бойлер 1,50 л.
Вага 20кг.
Розміри ДхШхВ (см) 25х35х40
Потужність 1100 Вт
Напруга 220 В
Опис:
- Матеріал корпусу – нержавіюча сталь
- Матеріал бойлера – мідь
- Напівавтоматична система контролю кави
- Бак ємністю 2,2 л
- Вібраційна помпа
- Можливість підігріву чашок
- Наявність термосифонної системи
- Потужність – 1100 Вт
- Габарити (Д × Ш × В) – 350 × 250 × 400 мм
- Вага – 20 кг
- Виробництво – Італія
Код: Alice Наявність: під замовлення Виробник: SAB
Матеріал корпусу – нержавіюча сталь
Матеріал бойлера – мідь
Напівавтоматичн...
Автоматичний контроль кави і гарячої води
Трубка для пари 2шт.
Трубка пари "Turbo steam"
Мідний бойлер (Cu 99.5) з антикорозійним покриттям
Бойлер 13,5 л.
Вага 71 кг
Розміри ШхВхГ (мм) 760х560х650
Потужність 3000 Вт
Напруга 220/380v
Автоматичний або напівавтоматичний контроль кави і гарячої води
Трубка дла пари і води з нержавіючої сталі
Піддон може бути встановлений на двох рівнях для розміщення різних розмірів чашок / склянок
Термосифонна система
Мідний бойлер (Cu 99.5) з антикорозійним покриттям
Бойлер 5,00 л.
Вага 34 кг
Розміри ДхШхВ (см) 37х54х51
Потужність 2000 Вт
Напруга 220 В
Автоматичний або напівавтоматичний контроль кави і гарячої води
Трубка дла пари і води з нержавіючої сталі
Піддон може бути встановлений на двох рівнях для розміщення різних розмірів чашок / склянок
Термосифонна система
Мідний бойлер (Cu 99.5) з антикорозійним покриттям
Бойлер 13,50 л.
Вага 54 кг
Розміри ДхШхВ (см) 66,5x54x51
Потужність 3000 Вт
Напруга 220/380 В
Опис:
- Матеріал корпусу – нержавіюча сталь
- Бойлер – мідний, з антиокислювальним покриттям
- Два поста з можливістю приготування до 3 порцій одночасно
- Напівавтоматичний / автоматичний контроль приготування
- Висота піддону для чашок регулюється – манометр
- Ємність бака – 13 л
- Потужність вихідний лінії – до 200 порцій на годину
- Можливість підігріву чашок
- Термосифонна система
- Потужність – 2500 Вт
- Габарити – 560 × 540 × 510 мм
- Вага – 43 кг
- Виробництво – Італія
Код: NR 702516 Наявність: є на складі
Кількість в упаковці 1000шт.
...
35 євро
1088 грн
Показано 1 по 8 із 8 (всього сторінок: 1)
5 важливих моментів при виборі професійної кавомашини або кавоварки
Життя сучасного українця важко уявити без таких речей, як смартфон, швидкісний Інтернет і філіжанка запашної кави. Кавове обладнання – ключове придбання для ресторанного бізнесу (HoReCa), щоб збільшити прибутки будь-якого закладу.
Перед тим, як купити нову професійну кавомашину для Вашого закладу, радимо врахувати кілька важливих моментів.
1. Середня завантаженість
Яку кількість філіжанок кави споживають Ваші відвідувачі за день? За завантаженістю кавомашини поділяються на:
одна група – розраховані на споживання до 10 кг кави в місяць;
дві групи (і більше) – розраховані на велике споживання кави (від 10 кг).
Апарат на одну групу заощадить електроенергію і кошти на придбання. Але для закладів із великою кількістю відвідувачів потрібна потужніша професійна кавоварка, щоб не змушувати клієнтів стояти в черзі, а власника витрачати кошти на додатковий сервіс.
2. Запланований асортимент напоїв
Гурмани кажуть: коробка цукерок завжди приємніше, ніж одна цукерка. Подбайте, щоб функціональність вибраної моделі кавоварки могла забезпечити широкий асортимент кавових напоїв. Також зверніть увагу на додаткові насадки та можливість різнорівневого встановлення піддону для розміщення чашок різних розмірів.
3. Кваліфікація та кількість персоналу
Вибір апарату залежить від працівників: автоматизовані професійні кавомашини, ціна на які зазвичай вища, дають змогу заощадити на зарплатні. А от кваліфікований баріста створюватиме кавові шедеври й з допомогою більш простого обладнання.
4. Особливості обладнання
При виборі кавоварки зверніть увагу на наступне:
які жорна має кавомолка – горизонтального типу або конічні;
яка стоїть помпа — ротаційна чи вібраційна (краще обрати з ротаційною помпою);
чи є функції підігріву чашок, автоматичного контролю кави та температури води;
як влаштований капучинатор;
з якого матеріалу виготовлений бойлер.
Також при покупці обладнання прислухайтесь до рекомендацій кваліфікованого консультанта, адже рекомендації родичів чи друзів не завжди можуть бути професійними.
5. Допомога спеціаліста
Купити кавомашину для ресторану або кав’ярні – це не просто додати до переліку кухонного обладнання ще один необхідний агрегат. Від її правильного вибору залежать прибутки підприємства, а також витрати на сировину, електроенергію, воду й сервісне обслуговування.
При купівлі нової професійної кофемашини у нас Ви отримаєте:
кваліфіковану консультацію щодо обладнання, його особливостей, технічних характеристик та ні.;
можливість придбати як брендові (La Marzocco, Victoria Arduino і т.п.), так і оптимальні за ціною/якістю італійські професійні кавові машини;
швидке забезпечення запасними частинами;
доставку в Київ та по всій Україні зручним перевізником.