Темпер з щіткою призначений для трамбування меленої кави. Це прес, що складається з рукоятки, підошви і щітки з м'якої щетини. З його допомогою можна пресувати мелену каву в фільтрі холдера, в результаті чого виходить сформована кавова таблетка. Такий темпер дуже зручний, оскільки дає змогу одночасно трамбувати каву й очищати краї фільтра. Досвідчений бариста робить це одним жестом, докладаючи мінімум зусиль.
Тільки правильно темперована кавова таблетка матиме оптимальну щільність меленої кави. Від цього залежить рівномірне і поступове проходження води через спресовану каву, що забезпечує максимальну екстракцію. Професійний темпер і вміле володіння ним – запорука якості отриманого напою.
На сайті інтернет-магазину Coffee Proffee представлені й інші моделі темперів, в тому числі темпер для кави Motta, які належно оцінять професіонали. Підібрати аксесуар, що підходить саме для вашої кавомашини, допоможуть кваліфіковані менеджери. Таке придбання полегшить роботу бариста і зробить смак кави досконалим.
Дозволяє теперувати каву і одночасно прибирати за собою.
- Діаметр темпера: 58 мм
- Матеріал основи: сталь
- Щітка з натуральної щетини
- Виробництво: Італія